Desert prajitura felii de London

de Corinuta in Prajituri, 26 Noi 2010 | 73068 vizualizari

COMENTARII (33)

MIUTA 1

27.11.2010, 23:25

Sylvia 1

27.11.2010, 23:34

wow ce bine arata

gabyta 1

28.11.2010, 02:16

BUNA FETELOR... am facut prajitura exact ca in reteta si nu am fost prea incantata. se simtea f tare untul,, mie nu mia crescut absolut deloc,, iar la taiere era foarte sfarmicioasa si nu textura de blat cum arata in poza... si mor de dor sa mananc praji cu nuca,,, unde am gresit?

gabyta 1

28.11.2010, 15:50

buna ,, acum vad de ce nu mi-a iesit ,,, initial reteta era ,,: blat:350 gr faina si 4 galbenusuri,, acum 6,, si clar bicarbonat acum ,, inainte nu,,, oricum daca a stat la rece 1 zi e comestibila ,,, am sa o incerc in varianta corecta ,,ptr ca sigur e delicioasa,,,

nanalex 1

22.12.2010, 13:12

este o prajitura foarte veche...am vazut o bunica pe tv paprika, in emisiunea bunicute dulci care a facut aceasta prajitura. ea a spus ca e de pe vremea bunicii ei...tre sa fie f buna

elena1988 1

08.02.2011, 10:43

DanaColtor13 1

23.04.2019, 15:02

Da ,și eu am incercat-o și ceva nu e bine.Cantitatea de unt este egala cea defaina.Nu știu dece se dau retete greșite.Și asa ingredientele sunt scumpe

rodicaspring 1

11.03.2023, 21:12

este gresit, Pentru aluatul fraged:

500 g faina alba tip 000
250 g unt cu min 80% grasime
150 g zahar pudra
4 galbenusuri
un praf de sare
zahar vanilat
coaja de lamaie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]