Desert Tiramisu

de Oana in Prajituri, 2 Mai 2009 | 168606 vizualizari

COMENTARII (34)

Oana 1

09.05.2009, 01:25

Silvana, e super usor de facut si e delicios! La multi ani

Oana 1

09.07.2009, 00:48

Crema iese mai grosuta, ideea e ca galbenusurile se se albeasca de la zahar si batute mult si bine (eu le pun la robot si uit de ele ), apoi amestecat cu mixerul impreuna cu mascarpone rece si foarte incet cu albusurile spuma. Oricum la frigider se intareste...sper sa-ti iasa bun ca e super delicios!

Oana 1

13.07.2009, 11:53

lavinia, ma bucur ca ti-a placut! Data viitoare o sa stii cum sa faci crema

Oana 1

12.09.2009, 19:28

L-am facut si e la rece Mor de nerabdare sa savurez o felie...mareeee

rivka 1

12.09.2009, 20:44

Ai savurat deja felia sau doar deseara cand s-au culcat deja copiii? Arata foarte bine, dar mai ai loc in frigider pt atatea caci vad ca azi ai gatit nu gluma

Oana 1

12.09.2009, 21:44

Daaa, de mult Dupa ce culc copiii ureaza inca una Pai am, gogosarii sunt la borcan si apoi in camara, nu in frigider

Oana 1

12.09.2009, 21:45

Pun mai incolo o poza cu feliuta

rivka 1

12.09.2009, 22:11

Pune , pune ...ca daca saptamana viitoare umblu pe jos vreo 10 km extra poate o fac si eu in weekendul urmator,

Oana 1

13.09.2009, 11:23

Uite, Rivka, special pentru tine

Miha 1

13.09.2009, 11:50

Desi nu agreez ouale crude,inclin sa te cred pe cuvant ca a fost delicios.

Oana 1

13.09.2009, 18:04

Miha, la prajitura asta as manca numai oua crude Sa nu mai spunc ca am papat acum o felie mare si cu multa zmeura deasupra Ups, am spus

rivka 1

13.09.2009, 19:19

Va invidiez ca puteti manca atatea prajituri si torturi fara sa aveti probleme considerabile cu silueta.
Prajitura asta ar cam trebui sa o fac cand stiu sigur ca am oaspeti caci fiind cu oua crude nu as pastrao mai mult de 1 zi jumate la frigider nemancata, sau eventual sa fac jumatate de cantitate.Vad ca din cantitatile care le-ai dat iese ditamai prajituroiul, eu nu am mai facut pana acuma, taica-meu tot face de vreo 2 ani.

Oana 1

13.09.2009, 19:46

Rivka, pai iese o tava mare si adanca, vreo 10-12 portii. La noi mai sunt vreo 3

Bunica 1

13.09.2009, 20:31

Oana, dau o portie de icre pentru una de prajitura, vrei?

Oana 1

14.09.2009, 11:25

Sigur, Buni, mai intrebi?

Miha 1

06.11.2009, 12:25

Eu intotdeauna pun frisca in loc de albusuri.

crisad 1

06.11.2009, 12:41

am fost si am cumparat cele necesare pt tiramisu maine il executam duminica il savuram

cristinne 1

07.10.2010, 10:59

am mai facut a 2 a oara tiramisu si mi-a iesi foarte "bleg". va zis si de ce? pt ca am pus crema mascarpone la temperatura camerei, asadar nu o sctoateti din frigider decat cand o adaugati galbenusurilor! asta e clar altfel nu se mai intareste cum trebuie!

Oana 1

07.10.2010, 15:51

Asa este, trebuie sa fie rece, rece

Anamaria7 1

13.04.2011, 00:52

minunea cu branza

andra_30 1

28.12.2012, 11:48

Am facut si eu tiramisu dupa aceasta reteta..stiti cum mi-a iesit???DEMENTIAL DE BUN...de ce?..pt ca am respectat intocmai reteta si nu m-am abatut nicio clipa de la ea..am pus mascarpone rece,rece..si nu a iesit "bleg" cum am citit intr-un comentariu,am sa pastrez bine reteta pt ca am facut senzatie de Craciun anul acesta cu acest tiramisu...Multumesc frumos Oana si Sarbatori FERICITE!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada amaruie cu sirop de portocale