Dulceata de cirese in sirop de zahar

de Lia_ in Dulceata / Gem, 30 Iun 2014 | 11658 vizualizari

COMENTARII (20)

Corinuta 1

30.06.2014, 10:59

Vreau si eu un borcanel!

Pushaa 1

30.06.2014, 11:04

MOKUSKA 1

30.06.2014, 11:08

e minunata si reteta asta..

simona72 1

30.06.2014, 11:31

Panacris 1

30.06.2014, 12:00

De probat! Dar ce cantitate de zahăr ai folosit O să probez cu caise

Merisor 1

30.06.2014, 13:02

tarasmariana 1

30.06.2014, 13:05

Constelatialeu 1

30.06.2014, 13:41

Unde-i zaharul,cred ca ai uitat sa-l treci...

laura_n 1

30.06.2014, 13:43

interesanta metoda, nu am aplicat-o niciodata!

- Andreea - 1

30.06.2014, 15:44

Micutza Luana 1

30.06.2014, 18:32

un borcan po sa mi-l trimiti si mie

Valclaudia 1

30.06.2014, 20:13

Liuto, cat zahar folosim la 1 kg de cirese? As vrea sa incerc si eu reteta dar n-ai trecut zaharul la ingrediente......

Valclaudia 1

30.06.2014, 20:14

vad ca si fetele sunt interesate de reteta ta si au remarcat lipsa zaharului Sa nu uiti sa revii si sa ne spui si noua. Am trecut reteta la favorite

MotanLaOale 1

30.06.2014, 20:38

Rocsi 1

30.06.2014, 21:30

Foarte bine arata!

Lia_ 1

30.06.2014, 22:32

Multumesc ca ati observat ca uitasem sa trec zaharul

Multumesc pt comentarii

robert_b 1

01.07.2014, 07:58

Lavinia 1

01.07.2014, 08:26

super gustoasa

Rahela Velicu 1

13.06.2017, 22:03

Rahela Velicu 1

21.06.2021, 14:23

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă

pe 27.11 la 06:40

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]