Fasole batuta

de gaby_gabytza in Mancaruri de post, 1 Feb 2013 | 4110 vizualizari

COMENTARII (9)

laura_n 1

01.02.2013, 19:32

bestiala!

MotanLaOale 1

01.02.2013, 19:37

gaby_gabytza 1

01.02.2013, 19:39

ms laura

gaby_gabytza 1

01.02.2013, 19:39

ms motan

Merisor 1

01.02.2013, 19:54

Lau 1

01.02.2013, 20:16

harnicuta

gaby_gabytza 1

02.02.2013, 10:31

ms merisor

gaby_gabytza 1

02.02.2013, 10:31

ms lau

Ana_O 1

03.02.2013, 23:26

Gaby, morcovul si ceapa pe care le adaugi la fasole in timpul fierberii sunt tocati sau intregi si-i indepartezi cu apa? da, scz daca e o intrebare stupida... atat de incepatoare sunt! si mi-ai facut o poftaaa! Ms!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi rantaliti -Cartofi cu ceapa si boia