Floarea mielului

de rivka in Vita, 8 Mar 2010 | 4474 vizualizari

COMENTARII (10)

ANCA 1

08.03.2010, 20:18

silvi0ara 1

08.03.2010, 20:32

ionix 1

08.03.2010, 20:54

delicios

epurasha2bb 1

08.03.2010, 22:20

super rivka, cred ca a iesit foarte gustos!eu am folosit aluat gros de foietaj, sunt niste foi speciale si alea se umfla mai mult la cuptor, cu din astea subtiri nu am incercat dar arata tare fain si asa.si am remarcat soia si usturoiul carecred ca dau un plus de savoare! am sa pun si eu data viitoare.

Miha 1

08.03.2010, 22:39

Felicitari Rivka!

rivka 1

08.03.2010, 23:04

merci fetelor am problme cu logarea pe site nu merge calumea...

da foile tale sunt mai bune eu numai de astea am gasit, data viitoare le fac eu in casa epurasa, e deosebit de buna dar cu foi de foietaj care se umfla iese de 10000 de ori mai buna dar si asa e su-per , sotului i-a lacut si lui fff mult!
multumesc de idee si reteta

Sylvia 1

09.03.2010, 10:06

Excelenta si eu o sa o incerc

nadina73 1

10.03.2010, 23:56

grozav arata nu am incercat pana acuma.,cu siguranat e foarte gustos
Dar de ce i se spune floarea mielului?

Oana 1

13.03.2010, 23:17

Wow, ce bine arataaaaa Bravooo!

Anamaria7 1

06.11.2010, 00:08

incredibil de tare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute umplute cu masline verzi