Fondu ( dupa reteta elvetiana)

de alinutza1983 in Aperitive / Garnituri, 16 Mar 2011 | 6805 vizualizari

COMENTARII (6)

cismaru_nicoleta 1

16.03.2011, 23:52

Ce interesant..!!!

MIUTA 1

16.03.2011, 23:56

aziz 1

17.03.2011, 07:55

super de mult am vrut sa incerc dar se pare ca am uitat de ea,de fapt ce am vz eu era cu mai multe feluri de brinza parca super merg si legume in loc de piine prajita

yafa 1

17.03.2011, 12:32

cred ca e tare bun la gust in reteta asta, dar care nu e deloc elvetiana. In primul rand fondue nu se face niciodata cu svaitezer, niciodata cu unt, galbenus de ou si niciodata cu smantana. Fondue veritabil se face cu gruyere sau fribourgois( sau cu amandoua in cazul jumatate-jumatate) cu un catel de usturoi, vin alb sec, maizena si kirsh.Sper sa nu te superi la ce am scris mai sus. Dar nu poti afirma ca e reteta tipica elvetiana cand nu este.

Lau 1

17.03.2011, 13:21

super

alinutza1983 1

17.03.2011, 19:24

nu ma supar deloc Yafa! foarte bine cand avem de invatat de la altii care sunt mai in cunsotinta de cauza! doar am plecat de la ideea de baza...nu am zis ca e elvetiana, ci ca e dupa reteta elvetiana....dar sa stii ca e interesant sa aflu lucruri noi...si poate chiar o sa incerc varianta originala, cea de care amintesti tu!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele din ghebe cu carne