Frigarui aperitive

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 10 Mar 2010 | 28351 vizualizari

COMENTARII (14)

Bucataras Medi 1

11.03.2010, 11:15

Ce frumos, ce frumos...................o multitudine de culori...................felicitari!

Sylvia 1

11.03.2010, 11:56

Nota maxima de la mine, sunt minunate !! adevarata opera de chef en cuisine

silvi0ara 1

11.03.2010, 12:09

Ce apetisant arata.

nadina73 1

11.03.2010, 15:52

multumesc mult de tot doamnelor santeti tare dragute

mihaelar63 1

12.03.2010, 12:16

nadina , super chiar vroiam ceva de post , o sa am musafiri care toti postesc.lateral in imagine ce ai ? nu se vede foarte bine .

Bunica 1

12.03.2010, 14:20

Rasfat culinar la tine pe masa .

nadina73 1

12.03.2010, 23:32

mihaela sant rosi umplute cu conopida si pinguini,de post poti sa faci frigarui numai din legume si zarzavaturi sant super aspectuase si bune cu masline negre si verzi,ridichi,castravete ,ardei rosu si verde,morcov,tot ce gasecti se poate taia si pune pe frigarui sant grozave si apoi le pui pe o salata imbracata cu folie de aluminiu

nadina73 1

12.03.2010, 23:32

multumesc bunica

nadina73 1

12.03.2010, 23:33

multumesc mult sylvia

nadina73 1

12.03.2010, 23:34

silvioara multumesc mult si tie si tu ai retet grozave

nadina73 1

12.03.2010, 23:34

multumesc medioto ,multumesc frumos

danis 1

06.04.2010, 21:51

primesc si eu ceva de pe acea masa bogata?

elena1988 1

04.03.2011, 10:15

adry88 1

19.05.2011, 15:51

ce ideii grozave aveti cand e vb de aranjat mancarea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete cu rosii si cascaval la cuptor