Frigarui balineze - Sate Lilit

de Catalina L in Pui, 24 Sep 2017 | 3658 vizualizari

COMENTARII (15)

Ina 1

24.09.2017, 09:43

waw! Ce reteta De ceva vreme experimentam retete indiene cu condimente exotice si chiar ne plac mult Trebuie sa trec si pe arabesti

Ina 1

24.09.2017, 09:45

Catalina, pentru ca tocmai ai descoperit ingredientul secret = pui, scrie in descrierea retetei "ingredient secret", ca merita reteta asta sa fie in concurs

Ina 1

24.09.2017, 09:45

Ah, nu are aluat ... nu merge...

Catalina L 1

24.09.2017, 09:54

da Ina m-am grabit sa pun o reteta cu pui am vazut regulamentul dupa , merci

RODIMUR 1

24.09.2017, 10:02

Cătălina, felicitări pentru rețetele speciale pe care le postezi!

Merisor 1

24.09.2017, 10:10

Ce combinații interesante ne aduci tu!

Catalina L 1

24.09.2017, 11:24

multumesc rodimur si merisor

Bunica 1

24.09.2017, 12:25

MotanLaOale 1

24.09.2017, 12:55

oanapl 1

24.09.2017, 13:55

Delicioase!

Rahela Velicu 1

24.09.2017, 18:58

mirela0911 1

24.09.2017, 19:01

Super reteta!

diaconta 1

24.09.2017, 20:06

Tare tentante

Rocsi 1

24.09.2017, 20:52

Nu am mancat niciodata, dar parca le-as cam gusta!

elucubratiiculinare 1

27.09.2017, 08:14

trebuie sa le incerc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]