''Friptura'' de soia

de Michelle in Mancaruri de post, 5 Feb 2010 | 10266 vizualizari

COMENTARII (9)

PapaBun 1

05.02.2010, 22:25

tare
astept si o ceafa de soia.

Michelle 1

05.02.2010, 22:26

asteapta..poate va veni!

Nicolae 1

06.02.2010, 17:04

carnea saracilor......sau dus timpurile lui CEAUSESCU este carne di belsug....

madi_marin 1

06.02.2010, 18:11

poate timpurile lui Ceausescu S-AU dus, dar posturile nu....pentru cine le tine ...preparatul e ok....

Michelle 1

06.02.2010, 19:30

thanx madi

gaby_duceag 1

06.02.2010, 19:44

corect!

madi_marin 1

07.02.2010, 08:37

danygospodina 1

07.02.2010, 21:11

Si mie imi place mult soia. Tin minte ca acum vreo 10 ani, cand isi faceau ai mei casa, tb. sa le faca mama mancare muncitorilor, de la tara. Si le punea la un moment dat soia in pilaf. Si erau foarte incantati de carnea frageda si dulce. Ca se simt foarte bine, nu-i grasa tare... Pana cand a cuprins-o sinceritatea pe maica-mea si le-a spus ca-i soia. Sa-i fi vazut ce grata i-a cuprins si ce scandal. Ca isi bate joc de ei, ca ei vor mancare...Tupeu, cu carul.
Asa, ca, daca le serviti, poate, musafirilor, sa le spuneti ca e carne frageda de prepelita!

Michelle 1

08.02.2010, 13:08

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu fructe