Fursecuri cu lamaie si anason glazurate

de Rocsi in Prajituri, 5 Dec 2012 | 4242 vizualizari

COMENTARII (62)

adasev12 1

05.12.2012, 15:03

ce frumoase!

Lau 1

05.12.2012, 15:26

faine

Miha 1

05.12.2012, 16:43

dupa miros as veni de-as fi Mos Nicolae

Sim0na 1

05.12.2012, 17:42

cat de frumoase sunt..

mamaieelena 1

05.12.2012, 18:17

frumoase

madi_marin 1

05.12.2012, 19:28

foarte reusite... sigur Mosul o sa fie incantat...

Rocsi 1

05.12.2012, 19:55

Alina pastrez

Rocsi 1

05.12.2012, 19:56

Multumesc Miti

Rocsi 1

05.12.2012, 19:56

Vladimir multumesc

Rocsi 1

05.12.2012, 19:57

)Costele e vreo reteta noua de dieta..Sampanie chiar nu am ca nu beau, da run vin fiert pot pregati langa fursecuri

Rocsi 1

05.12.2012, 19:57

Dia multumesc mult

Rocsi 1

05.12.2012, 19:57

Gaby-Gaby multumesc

Rocsi 1

05.12.2012, 19:57

Miha multumesc

Rocsi 1

05.12.2012, 19:58

Geanina iti multumesc

Rocsi 1

05.12.2012, 19:58

Laura draga mea

Rocsi 1

05.12.2012, 19:58

Cris multumesc

Rocsi 1

05.12.2012, 19:58

Dey multumesc

Rocsi 1

05.12.2012, 19:58

Doralinda multumesc

Rocsi 1

05.12.2012, 19:59

Dya

Rocsi 1

05.12.2012, 19:59

Ada multumesc

Rocsi 1

05.12.2012, 19:59

Lau

Rocsi 1

05.12.2012, 19:59

Miha sa stii ca au un miros si un gust deosebit.Combinatia de anason cu coaja de lamaie este super

Rocsi 1

05.12.2012, 20:00

Simona multumesc

Rocsi 1

05.12.2012, 20:00

Mamaie

Rocsi 1

05.12.2012, 20:00

Madi eu sper sa fie incantat, daca nu oricum le pap eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscotti cu migdale si merisoare