Fursecuri cu nuca Montignace

de antzuka in Dulciuri, 16 Mar 2010 | 6146 vizualizari

COMENTARII (9)

Teo 1

16.03.2010, 22:17

pai cu 2 cani de nuca sa nu iasa ceva bun?

antzuka 1

17.03.2010, 09:03

da asa e

Rocsi 1

17.03.2010, 13:12

2 si mie te rog

cristinne 1

17.03.2010, 16:51

ce e aceea fructoza si la ce ajuta in bucatarie? e cuma in loc de zahar? e mai buna? din ce e facuta? se poate sa nu punem? si in locul ei sa punem zahar brun? sau normal? sau miere?

antzuka 1

22.03.2010, 16:47

rocsi din pacate nu mai am:-s dar treci la treaba

antzuka 1

22.03.2010, 16:49

cristinne, fructoza e un indulcitor se foloseste in locul zaharului in regimul alimentar montiganc, poti folosi zahar brun, zahar normal miere ce vrei in locul fructozei dar dubleaza cantitatea pentru ca fructoza este de 2 ori mai dulce ca zaharul

Dana Cristea - pusikmea 1

28.03.2010, 18:27

super, si simplu si rapid

ANCA 1

28.03.2010, 18:38

buna reteta, fructoza e extrasa din fructe, e mai sanatoasa ca zaharul rafinat,e mai dulce ca zaharul putin, nu chiar de 2 ori.. cel putin, eu nu o simt asa, ci cam la fel ca zaharul

Dana Cristea - pusikmea 1

29.03.2010, 15:09

cat unt se foloseste?k nu se vede

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert foi de bezea cu crema de ciocolata si alune de padure