Fursecuri de catifea

de AndreeaJ in Prajituri, 16 Ian 2011 | 7331 vizualizari

COMENTARII (24)

elena1988 1

16.01.2011, 14:42

ce dragutze sunt, ai folosit colorant.

diaconta 1

16.01.2011, 15:02

imi plac

divainbucatarie 1

16.01.2011, 15:05

frumoase!

Miha 1

16.01.2011, 15:25

Foarte frumoase!
Ce e siropul Grenadine?

LUK 1

16.01.2011, 15:45

frumoase si bune

zaharia_mihaela2005 1

16.01.2011, 15:45

foarte frumoase

La Ancuta 1

16.01.2011, 15:52

MIUTA 1

16.01.2011, 16:09

aziz 1

16.01.2011, 17:45

aratoase ca piersicile

Rocsi 1

16.01.2011, 19:02

tare frumoase

AndreeaJ 1

16.01.2011, 20:31

Aziz, sunt chiar facute chiar din compozitia de "piersici", numai ca eu n-am mai stat sa le scobesc si sa le asamblez

AndreeaJ 1

16.01.2011, 20:32

Miha, am pus mai multe poze ca sa se vada mai clar. Daca nu se vede bine in poza, intra pe blog, e acolo poza mai mare. Pup.

RuxyRux 1

16.01.2011, 20:34

Chiar spectaculoase!!!! Le pun la favorite

AndreeaJ 1

16.01.2011, 20:35

Elena, nu e colorant, e un sirop, care se numeste Grenadine. Are un gust parfumat si e destul de rosu. Acum daca o contine ala colorant, nu mai zic . Data viitoare cred ca incerc cu suc de sfecla. O merge?

laylalala 1

16.01.2011, 23:30

arata foerte bine

MotanLaOale 1

17.01.2011, 10:05

frumoase

mamaieelena 1

17.01.2011, 10:21

originale

Anamaria7 1

17.01.2011, 23:15

ce frumoase sunt!

andreea123 1

18.01.2011, 01:03

arata foerte bine !

NikoS 1

23.01.2011, 21:25

super ,vreau sa fac si eu dar de unde procur siropGRENADINE?

NikoS 1

23.01.2011, 21:26

TE ROG SA MI DAI RASPUNS PTR CA TREBIUE SA FAC

AndreeaJ 1

24.01.2011, 16:08

NikoS, iarta-ma, abia acum am vazut mesajul tau, eu am gasit acest sirop Grenadine intr-un magazin Angst. L-am gazut o data si in Cora la sectiunea siropuri. Succes!

NikoS 1

26.01.2011, 20:51

multumesc ,maine incerc sa fac fursecurile ,sper sa si reusesc

AndreeaJ 1

26.01.2011, 21:28

NicoS, daca nu gasesti, atunci incearca sa faci tu acasa siropul. 1 cana de apa, 1 ceasca de zahar, zahar vanilat , le fierbi pana scad la jumatate si se formeaza un sirop mai gros, dupa care adaugi colorant alimentar rosu. Ca si consistenta cred ca e la fel, gustul sigur nu e la fel.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu iaurt si mure