Fursecuri in doua culori

de Geanina87 in Dulciuri, 14 Noi 2014 | 36195 vizualizari

COMENTARII (34)

Bya Ralu 1

14.11.2014, 06:07

bune

Valclaudia 1

14.11.2014, 06:19

super faine!

dantes 1

14.11.2014, 06:35

Bune!

deyutzky 1

14.11.2014, 07:03

imi plac

Merisor 1

14.11.2014, 07:20

Vin cu cafeluta la tine

Lia_ 1

14.11.2014, 08:40

frumoase. bravo

claudiaO 1

14.11.2014, 08:58

frumoase si merg la cafea

Irina 1

14.11.2014, 09:40

Corinuta 1

14.11.2014, 10:05

foarte faine!

Rocsi 1

14.11.2014, 10:33

Tare imi plac cum ies!

Geanina87 1

14.11.2014, 11:10

Bya

Geanina87 1

14.11.2014, 11:11

Valclaudia, multumesc!

Geanina87 1

14.11.2014, 11:11

Dantes si eu sunt de aceeasi parere

Geanina87 1

14.11.2014, 11:12

Deyutzky si mie

Geanina87 1

14.11.2014, 11:13

Merisor, te astept cu mare drag

Geanina87 1

14.11.2014, 11:13

Lia, multumesc

Geanina87 1

14.11.2014, 11:14

Asa e,Claudia, merg de minune la cafea

Geanina87 1

14.11.2014, 11:15

Irina

Geanina87 1

14.11.2014, 11:15

Corinuta, multumesc

Geanina87 1

14.11.2014, 11:15

Rocsi, ma bucur ca iti plac

Gherca Daniela 1

14.11.2014, 11:18

waw ce culoare frumoasa si cat de delicioase!!! Una, doua la cafea si pentru mine!!!

babi5 1

14.11.2014, 11:34

Geanina87 1

14.11.2014, 12:00

Desigur, Daniela

Geanina87 1

14.11.2014, 12:00

babi

Panacris 1

14.11.2014, 17:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

ieri la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]