"Gaina cu pastele fundita''

de Constelatialeu in Paste, 30 Mai 2016 | 3604 vizualizari

COMENTARII (19)

Bunica 1

30.05.2016, 21:43

Dacă ”OO” de aur n-ai avut, e bună și cu fundițe!

CameliaR 1

30.05.2016, 21:48

Ce bun!

Rahela Velicu 1

30.05.2016, 21:49

gainusa este buna!

simona72 1

30.05.2016, 21:51

Deastea sa-mi dai si mie...la orice ora Am mancat azi unele la spital si nu aveau nici un gust) Am elucidat si misterul: ce era in mijloc...cam bun coana Cleme

Bya Ralu 1

30.05.2016, 21:53

bune,unde-i parmezanul?

simona72 1

30.05.2016, 21:57

E la mine Bya)

Constelatialeu 1

30.05.2016, 21:59

Diamantoaso parmezanul e la tine il ti sub seif cu cifru...

Constelatialeu 1

30.05.2016, 22:00

Simonete cam bun zic, dar putin, ca sunt calica la ''imputiciuni'' si mananc ca haplea....

Constelatialeu 1

30.05.2016, 22:00

Buni, inca astept sa faca OO....

MotanLaOale 1

30.05.2016, 22:15

bune bune

mirela0911 1

30.05.2016, 22:22

Credeam ca numai pe la noi se găsesc paste Gyermely! Tare bun ce ai făcut acolo!

Constelatialeu 1

30.05.2016, 22:24

Mireluto, surprize, surprize, se gasesc si pe la munteni....

roxana_simona 1

30.05.2016, 22:32

Gherca Daniela 1

30.05.2016, 22:52

gaby_duceag 1

31.05.2016, 06:31

150 g branza de oaie, rasa ( branza , nu oaia)... ))))))))))))))))))))))))))))))))))))
super faina reteta

-Licurici- 1

31.05.2016, 07:44

Ce bunatate!

Anett 1

31.05.2016, 08:55

super!

AndrutzaP 1

31.05.2016, 09:14

) Super reteta, super prezentare Eu tot cautam gaina (carnea nu platoul) in reteta

dantes 1

31.05.2016, 11:52

Bune!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cellentani cu speck si sparanghel