Gem de caise

de Panacris in Dulceata / Gem, 27 Iun 2012 | 5608 vizualizari

COMENTARII (22)

T I M E A 1

27.06.2012, 14:20

deci acum imi faci in ciuda cu dulceata asta care e favorita mea! asta si cea de visine pe care parca vad ca o pui imediat

MotanLaOale 1

27.06.2012, 14:28

buna buna

Panacris 1

27.06.2012, 14:31

Timea, Dulceata de visine, mai pe seara sau maine ca nu am pozele pe pc de la servici!

gaby_duceag 1

27.06.2012, 14:35

ce-mi place
am facut si eu azi dulceata de trandafir, rozu' meu bombon

T I M E A 1

27.06.2012, 14:41

dulceata de trandafiri ...si eu vreau gaby! eu vreau din toate ca eu nu fac

diaconta 1

27.06.2012, 14:43

ce culoare dementiala are
sora mea ne punea pe vremea cand avea caise,acum sunt prea batrani pomii,mai fac fructe doar cate sa manance ei.
mie nu mi-a placut cu sambure

T I M E A 1

27.06.2012, 14:47

cu samburi nu am mancat nici eu niciodata! imi place simplu: caise si zahar cat de putin!

La Ancuta 1

27.06.2012, 15:04

nici eu nu am mancat cu samburi, dar cred ca e buna

Lau 1

27.06.2012, 15:48

ce bine arata

laura_n 1

27.06.2012, 16:17

are o culoare superba! si imi este tare pofta

Bya Ralu 1

27.06.2012, 16:18

super

BuburuzaBubu 1

27.06.2012, 17:51

ela 1

27.06.2012, 18:44

elucubratiiculinare 1

27.06.2012, 18:59

foarte buni sâmburii

Rocsi 1

27.06.2012, 20:13

Bravo gospodina noastra!

iry-gabriela 1

28.06.2012, 05:32

mmmmm ,samburii aceea ii da gemului o aroma de te linge pe degete

Panacris 1

28.06.2012, 07:37

Multumesc pentru aprecieri!

Maria68 1

28.06.2012, 11:34

Sim0na 1

28.06.2012, 14:42

N-am mancat niciodata gem cu samburi.. dar cred ca-i tare bun!

mihaelar63 1

28.06.2012, 15:10

Ce delicioasa cu samburii in ea
Si are o culoare de parca ai pus un crampei de vara si soare in borcane

susu 1

17.07.2012, 19:50

Gata samburii, caisele sunt la frigider cu zahar si maine ii dau bataie. M-am luat dupa reteta ta cu samburii decojiti dar nu-i corect tu ai aparat special eu m-am chinuit ingrozitor sa-i sparg in asa fel incat sa ramana intregi.

Panacris 1

17.07.2012, 21:21

Multumesc Susu! De fapt e o menghina mica, nu un aparat special!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gem de caise