Gem de caise

de dakris in Dulceata / Gem, 16 Iul 2012 | 6743 vizualizari

COMENTARII (22)

MotanLaOale 1

16.07.2012, 08:37

T I M E A 1

16.07.2012, 08:42

cel mai bun gem

dakris 1

16.07.2012, 08:45

Da, Timea, asa este

dakris 1

16.07.2012, 08:45

Multumesc, MotanLaOale!

Poliana 1

16.07.2012, 08:50

Idem Timea!!

Panacris 1

16.07.2012, 08:51

Delicios gemul! Am facut si eu

La Ancuta 1

16.07.2012, 08:52

am facut si eu in weekend. Este printre preferatele noastre

T I M E A 1

16.07.2012, 08:56

deci ai reusit sa faci si tu Ancuta! bv, ce urmeaza sa facem acum? prune?

laura_n 1

16.07.2012, 08:59

o deliciosenie

Lau 1

16.07.2012, 09:21

delicioasa

diaconta 1

16.07.2012, 09:43

superb arata

oana_pisicutza16 1

16.07.2012, 10:03

yamiii

mamaieelena 1

16.07.2012, 10:04

La Ancuta 1

16.07.2012, 10:31

da Timea, am facut din 10 kg de caise. Pana la prune mai avem de asteptat . Am zis ca nu mai fac nimic, ca am pivnita plina

Rocsi 1

16.07.2012, 11:12

Foarte bun!

Bya Ralu 1

16.07.2012, 12:34

super

deliciousflavours 1

16.07.2012, 15:40

imi place foarte mult culoarea...este delicios cu siguranta!

gaby_gabytza 1

16.07.2012, 16:16

Angelina_Elena 1

16.07.2012, 19:15

este atat de delicios!

mirela0911 1

16.07.2012, 19:42

Ce culoare si ce bun e!

iry-gabriela 1

16.07.2012, 22:03

arata bine

dakris 1

18.07.2012, 08:40

va multumesc pt comentarii si aprecieri!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gem de caise