Gem de capsuni

de lilik in Dulceata / Gem, 18 Iun 2011 | 5250 vizualizari

COMENTARII (22)

RuxyRux 1

18.06.2011, 18:49

Minunat!!!!!! Totul...cu capsuni delicioase....gem, dulceata, prajituri, spuma...iubesc capsunile

marcela1979 1

18.06.2011, 18:57

bun bun

Cris2711 1

18.06.2011, 19:07

extra lecker prezentarea

Rocsi 1

18.06.2011, 19:13

minunat

lilik 1

18.06.2011, 19:38

Dana Cristea - pusikmea 1

18.06.2011, 20:10

super!!!tre' sa fac si eu pana mai sunt capsuni pe piata

mamaieelena 1

19.06.2011, 07:41

bun

Bayram 1

19.06.2011, 07:51

Super prezentarea!!!!

nina46 1

19.06.2011, 08:40

am citit in cartea de dulciuri ca zeama de lamaie se pune la urma, dupa ce au fiert fructele !

Anamaria7 1

19.06.2011, 09:53

bunatate inmiresmata

DIANA B 1

19.06.2011, 11:50

aziz 1

19.06.2011, 12:12

super bun

La Ancuta 1

19.06.2011, 12:49

foarte bun

mirela0911 1

19.06.2011, 12:51

tare bun gemul

diaconta 1

19.06.2011, 16:58

minunat

MotanLaOale 1

20.06.2011, 15:27

mena29 1

20.06.2011, 19:16

ionela2682 1

20.06.2011, 21:23

lilik 1

23.06.2011, 10:41

Nina46 eu de cand fac dulceata si gem am pus zeama de lamaie la inceput...acum ce sa zic o fii cum e scris prin carti,dar eu sunt multumita de rezultatele obtinute si iti pot spune ca mai am si acum dulceata de anul trecut facuta in acelasi mod si se mentine perfect ramane la aprecierea fiecaruia cum sa faca propria dulceata sau propriul gem

lilik 1

23.06.2011, 10:42

va multumesc frumos tuturor

adry88 1

03.07.2011, 12:47

frumoasa prezentarea

Rahela Velicu 1

14.06.2021, 21:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gem de macese