Gem de capsuni

de MIUTA in Dulceata / Gem, 20 Iun 2011 | 3861 vizualizari

COMENTARII (10)

ionela2682 1

20.06.2011, 21:16

Imi place ca nu e cu aditivi..!!!!

Rocsi 1

20.06.2011, 21:39

mai dar ce de gospodine au facut gem

La Ancuta 1

20.06.2011, 21:41

tare bun

Teo 1

20.06.2011, 22:19

cu cat prelungim timpul de fierbere dulceata capata culoare maronie; eu am fiert 5 kg in 2 ore la foc iute si culoare a ramas rosie!

MotanLaOale 1

21.06.2011, 08:09

bun bun

mihaelaM 1

21.06.2011, 11:37

MIUTA 1

21.06.2011, 16:14

Multumesc frumos

mena29 1

21.06.2011, 19:32

mamaieelena 1

24.06.2011, 08:39

bun excelent

adry88 1

02.07.2011, 16:49

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gem de macese