Gogonele murate in saramura

de vasimur in Muraturi, 28 Sep 2017 | 38631 vizualizari

COMENTARII (18)

RODIMUR 1

28.09.2017, 21:17

cristinutanicolita 1

28.09.2017, 21:36

Foarte bune!

MotanLaOale 1

28.09.2017, 21:57

vasimur 1

28.09.2017, 22:02

Eu pun în vasele mici ca să le duc băieților mei, de o poftă! Nu se sparg și e mai ușor de transportat.

mirela0911 1

29.09.2017, 08:40

Cat de bine arata!

Rahela Velicu 1

29.09.2017, 13:14

kytz 1

30.09.2017, 09:36

Foarte buneeeee!

Panacris 1

01.10.2017, 18:25

mihaelar63 1

01.10.2017, 21:15

Ce frumoasa culoare au gogonelele verzi

elucubratiiculinare 1

02.10.2017, 08:00

Rocsi 1

02.10.2017, 19:53

Ce bune o sa fie la iarna!

vasimur 1

03.10.2017, 17:56

Mulțumesc mult pentru aprecieri! Asta îmi dă curajul să merg mai departe!

dantes 1

04.10.2017, 18:29

Bune!

Rahela Velicu 1

17.10.2017, 09:23

MIGUELITOS 1

17.10.2017, 09:29

De unde cumparam sare neiodata ???

tina58 1

17.10.2017, 12:50

Pentru MIGUELITOS : sare neiodata pentru muraturi se gaseste la comerciantii care au chioscuri, magazine in incinta pietelor mari.

tina58 1

17.10.2017, 12:56

Eu am pus intotdeauna gogonelele la saramura in combinatie cu alte legume gen conopida, castraveti, pepenasi, ardei cornu' caprei, varza rosie etc. La anul cred ca voi incerca si eu sa pun un borcan numai cu gogonele ca sunt curioasa sa vad ce gust au asa.

IonelBonda71 1

19.09.2019, 05:24

Pai maistore Vasimur, nu le pritocesti?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]