Gogosari in bulion

de diaconta in Conserve, 29 Sep 2010 | 24769 vizualizari

COMENTARII (34)

diaconta 1

06.10.2010, 18:38

@ Dany ,eu pun pasta de rosii pentru ca e mai consistenta si iese un sos mai gros,asa ne place....am incercat si cu suc de rosii ....niciodata nu ne ajunge o portie din bunaciunea asta

gaby_duceag 1

20.10.2010, 08:13

hm, acum am ajuns eu pe la reteta asta. o fac de cand ma stiu, dar de vreo..3 ani..nu a mai facut-o, ca deja ma saturasem. acum vazand si citind la tine...parca parca as face cateva borcanele.

zi frumoasa, claudia

diaconta 1

20.10.2010, 18:48

zi faina si tie Gaby

DIANA B 1

04.10.2011, 11:24

Ahaaaaaaaaaaaaa , de la tine a luat Ancuta reteta de bunaciune ... si eu ca maimuta , tre' s-o fac neaparat , ca-mi ploua-n gura de dimineata

diaconta 1

04.10.2011, 11:31

Diana, a scris Ancuta ca eu i-am facut pofta,dar si Ina a facut ceva asemanator.Sunt chiar foarte buni incearca si n-o sa regreti

DIANA B 1

07.10.2011, 12:56

Pfffffffffffffffffffffffffffff , ce ma chinuieeee , ca n-am un vas asa mare sa-mi incapa toti odata , dar o scot eu la capat ...

diaconta 1

07.10.2011, 13:01

Tulai Diana,fa de doua ori,cere o oala la vecini,hai la mine si fa
No,sa vad acuma daca nu poti face

gaby_duceag 1

07.10.2011, 13:03

auzi, ia stai tu oleaca ca acu' vad
daca tot se topesc, de ce-i mai faci?)))

diaconta 1

07.10.2011, 13:07

Gaby,ca sa am motiv sa pun altii

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosari murati