Gogosari in otet

de Pasiune pentru bucatarie in Conserve, 20 Sep 2010 | 7656 vizualizari

COMENTARII (12)

Rocsi 1

20.09.2010, 18:19

buniiiiii...revin cu furcile

ionix 1

20.09.2010, 18:34

deci gogosarii ii lasi in zeama aia cu otet 24 de ore??? nu fierbi nici tu? foarte interesanta reteta

Pasiune pentru bucatarie 1

20.09.2010, 18:36

da ionix si sunt foarte buni,am facut si anul trecut

ionix 1

20.09.2010, 18:38

misto... eu i-am pus deja dar as pune si dupa reteta ta cativa de proba, sa vad cum ies... depui mai putina munca si eviti riscul producerii unor accidente, gen oparit

Pasiune pentru bucatarie 1

20.09.2010, 18:39

yafa 1

20.09.2010, 20:47

Tare frumoase sunt borcanelele tale, la mine gogosarii sunt marfa de contrabanda

lia maria 1

21.09.2010, 10:58

deliciosi

Miha 1

21.09.2010, 11:18

Imi plac gogosarii in otet! Dar pentru cat mancam noi ne da bunica. Da stiu...sunt o lenesa.

laura 1

21.09.2010, 17:36

cata gogosari trebuie sa cumpar pentru un borcan de 3 litri? merci

Laly 1

21.09.2010, 17:47

Ce bunatate,o sa avem toata iarna muraturi

Pasiune pentru bucatarie 1

21.09.2010, 20:13

4-4,5 kg

Corinuta 1

26.09.2010, 00:28

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosari la borcan