Gomboți cu prune

de alilianaa in Dulciuri, 4 Ian 2015 | 4002 vizualizari

COMENTARII (20)

reisnaor_2006 1

04.01.2015, 12:49

acuma vin la tine,imi dai adresa?

dantes 1

04.01.2015, 12:58

Bune tare!

Ina 1

04.01.2015, 13:05

Ela68 1

04.01.2015, 13:32

preferatele mele !

gabrielasfechis 1

04.01.2015, 14:00

untul topit sau moale?

gabrielasfechis 1

04.01.2015, 14:03

e ok ca mi-am dat seama si singura

MotanLaOale 1

04.01.2015, 14:57

alilianaa 1

04.01.2015, 15:14

Roxana, cu drag!

alilianaa 1

04.01.2015, 15:15

Ina

alilianaa 1

04.01.2015, 15:15

Ela, multumesc

alilianaa 1

04.01.2015, 15:15

Gabriela

alilianaa 1

04.01.2015, 15:15

Vladimir, multumesc

Constelatialeu 1

04.01.2015, 15:50

Vreau,asa vreo 20 pentru inceput...asta daca a mai lasat ceva..stiu eu cine...

alilianaa 1

04.01.2015, 16:18

Cleme si 30...cand se vor mai face prune...a fost prajitura de sezon postata dupa cum are omu' timp... de maine, mai rarut pe aci..

Bya Ralu 1

04.01.2015, 16:41

bun bun

marcela1979 1

05.01.2015, 20:05

alilianaa 1

05.01.2015, 20:09

Bya, Marcela

mirela0911 1

08.01.2015, 14:11

Tare buni!

alilianaa 1

08.01.2015, 18:38

Mirela

shukly 1

26.01.2015, 16:47

cantitatea de faina trebuie sa fie mult mai mare, altfel o sa rezulte un pireu care nu poate fi modelat. sau cartofii trebuie sa fie foarte mici. In functie de cati cartofi pui, adaugi faina in asa fel incat sa iti rezulte un aluat destul de tare incat sa il poti face bilute (cu pruna inauntru) si sa nu iti ramana lipit de maini.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]