exact asa cred!
nu sunt deloc indispusa, iar o atitudine frumoasa daca vine cineva cu un comentariu care contrazice regula inseamna ca este indispus sau are "chef de harta" , nu ca are alta parare si pur si simplu isi rezerva libertatea sa si-o spuna.
inca o data, mancarea este super! pozele sunt super, toate laudele.
ce este deranjant si putea totusi sa lipseasca este comentariul (citit si rascitit deja pe site , de f data cand deschid site-ul dau peste vreun mic articol contra mc sau alte restaurante de genul) de inceput, .
spune-mi ca ai pus chifla facuta din 7 feluri de grane, bio, carne de vitel macinata de tine manual, de 50 euro/kil, de vaca olandeza crescuta pe pasune bio, ceapa bio, ulei nu-s de care bio, ai verificat temperatura cand ai prajit cartofii, tot tacamul, si te cred aunci ca este vreo diferenta reala intre un meniu de asta si unul de la restaurant!
sincer.
pentru ca adevarul este ,,,ca in afara de pretz....nu prea e....daca mananci zilnic hamburgeri cu cartofi prajiti acasa sau la mc tot cat tunul te faci ! si la fel iti creste colesterolul...te asigur! diferenta reala este de pretz pana la urma ca la restaurant platesti mancarea facuta de altul...deci mai mult.
ma repet sa fie clar:
reteta si pozele sunt super! toata lauda!