Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Ligia Bxl in Piine, 25 Noi 2014 | 6586 vizualizari
anca_rm 1
o reteta foarte interesanta
MotanLaOale 1
Gherca Daniela 1
babi5 1
Usor de realizat si crwd ca di bun nu stiu cu grisul cum este daca se pube crud!
Ligia Bxl 1
multumesc tuturor
babi5 cum gris crud??
Adica grisul nefiert nu ramine zgronturos! este mai dur decit faina si daca este numai copt pe tava, nu contest calitstea este doar o intrebare
mihaelar63 1
Interesanta reteta . De testat
mirela0911 1
Interesante!
reisnaor_2006 1
okkkkkkkkkkkk
Bya Ralu 1
ce faine sunt!si eu ma gandisem sa le fac le pun la favo
multumesc
reisnaor_2006 ?????
Rocsi 1
Ce minunatii ies din mainile tale mereu
Valclaudia 1
simona72 1
dantes 1
Foarte bune
Rocsi multumesc
multumesc frumos oameni dragi
Merisor 1
merisor
elucubratiiculinare 1
interesante
Sylvia 1
wow ce reteta interesanta ! direct la favo
Micutza Luana 1
Criss 1
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Bucataras 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 11:02
ieri la 10:50
pe 08.11 la 16:18
pe 07.11 la 17:01
pe 07.11 la 16:32
4 comentarii
3 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
MotanLaOale
Adele
iSyc 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
cative 1
Rocsi 9
458 puncte
Sidy 1
200 puncte
Lau 9
159 puncte
Andra_Constantinescu 6
112 puncte
mihaelar63 9
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!