rocsuc, eu pun asa: 2-3 linguri iaurt, 2-3 linguri smantana grasa si o lingura branza de vaci.
Daca ai sti ce iese...
ps. da' acu-mi aduce o tante cate o galetusa de 5kg, la ce sa mai fac si eu?))))
-lau,cris,ruxy va multumesc tare mult
-nu am mai incercat varianta ta,dar daca zici tu ca iese bun inseamna ca asa e..noua ne-a adus cineva mai mult lapte si era pacat de el...mai face si mama cu smantana(lapte acru parca se zice..eu incurc mereu chisleacul cu laptele acru) dar eu mancand cat mai slab prefer varianta asta doar cu sana...bine ca nu ma dau eu in vant dupa lactate sincer,dar din cand in cand mai pap..azi chiar m-am mirat si eu ca am mancat un castronel si mi-am taiat eu si niste jumatati de capsuni..mmm bun....pai normal daca iti aduce tante tu nu mai faci nimic
ruxi, cu amestecul de care ziceam, ung fundul si peretii vasului apoi torn laptele cald (eu il las sa fie atat de cald incat atunci cand bagi degetul sa se simta bine )))))
adica nici sa nu friga dar nici sa nu fie rece sau doar caldutz.
acopar cu prosop gros si las la cald cateva ore bune, apoi il dau la frigider
si eu vreau Merge si la dieta Cu branza nu fac, dar laptele il pun jumatate clocotit, jumatate rece. Asa iese cum zice Gaby: sa se simta bine....degetul )))
Ok,...pricepusi...verificarea cu degetul deci e....cea mai adevarata pentru toata lumea Gabytza....asa il fac si eu...doar ca nu pun branza...si de aceea te-am intrebat...te pupicesc de nu te vezi