Impletita cu legume si carne

de Merisor in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2013 | 20761 vizualizari

COMENTARII (42)

Constelatialeu 1

28.04.2013, 14:31

Tu ai impletit-o eu vin sa ti-o despletesc...

Merisor 1

28.04.2013, 14:33

Cleme, tu vino ca oricum nu mai ai ce

laura_n 1

28.04.2013, 14:39

arata de milioane! si cu ce ai pus acolo ...inca de vreo cateva milioane

MotanLaOale 1

28.04.2013, 14:39

Merisor 1

28.04.2013, 14:43

Multumesc, Laura

Merisor 1

28.04.2013, 14:43

Motan

adry88 1

28.04.2013, 14:48

super bun ti-a iesit felicitari

Angelina_Elena 1

28.04.2013, 14:53

arata foarte bine!

Bunica 1

28.04.2013, 15:07

Valclaudia 1

28.04.2013, 15:27

ce bunatate!

Bya Ralu 1

28.04.2013, 16:08

ce superrrrrrr arata!

Lau 1

28.04.2013, 16:15

ce bine arata

COSTEO 1

28.04.2013, 16:31

Ce bine mai arata!

madi_marin 1

28.04.2013, 16:55

arata delicios!

Alina26 1

28.04.2013, 17:23

mmaamaa...ce bun trebuie sa fie..!!!!!

Aurelia 07_07 1

28.04.2013, 17:25

Arata super

Merisor 1

28.04.2013, 17:42

Va multumesc!

alilianaa 1

28.04.2013, 18:22

ce bine arata!

Lavinia 1

28.04.2013, 18:30

Tare buna impletita!

gaby_duceag 1

28.04.2013, 19:02

ador impletiturile astea!!
pot veni pana la tine?)

delia64 1

28.04.2013, 19:04

Bucataras 1

28.04.2013, 19:11

e reteta de WOW!

Merisor 1

28.04.2013, 19:34

Gaby, hai!

Merisor 1

28.04.2013, 19:34

Multumesc, Bucataras!

T I M E A 1

28.04.2013, 20:11

ce frumos arata , si mie imi place sa fac impletituri din astea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chec cu ton, branza si frunze de ridichi