Jodenkoeken(prajiturele evreiesti)

de rivka in Prajituri, 11 Mar 2010 | 12097 vizualizari

COMENTARII (11)

ANCA 1

11.03.2010, 18:03

cred ca-s tare bune!!!

Rocsi 1

11.03.2010, 18:40

sunt bune si asa fara glazura

mihaelar63 1

11.03.2010, 20:10

felicitari rivka , vad ca te-ai pus pe treaba

rivka 1

11.03.2010, 20:14

multumesc, sunt f bune de rontait, bune de avut in poseta ...

nadina73 1

11.03.2010, 22:00

harnicuta foc...............foarte bine arata,acuma ma gandeam cum sa le fac in varianta de post?pun margarina si nu pun ou,,,,,,,,,,,,,,o sa incercgrozava

rivka 1

11.03.2010, 22:04

cred ca ies OK fara ou si cu margarina! puteti pune in loc de scortisoara si speculaas condimente daca gasiti...tot bune ies.

Teo 1

11.03.2010, 22:05

sunt usor ''crocante''?

dicarmencitta1957 1

11.03.2010, 23:10

Cred ca sunt foarte bune.

rivka 1

11.03.2010, 23:13

Teo da, sunt crocante! ele se mai intaresc cand se racesc si devin crocante sfaramicioase asa.

ionela2682 1

12.03.2010, 12:34

bune sa le ai tot timpul la indemana!

adry88 1

08.05.2011, 13:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

File de cod cu rosii cherry la tigaie

de Caty 3

ieri la 20:11

Brioșe cu căpșuni și ciocolată albă - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 09:27

Chiftelute de cartofi - Gustoase si usor de facut

pe 30.07 la 12:45

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

pe 30.07 la 08:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu crema de nuca de cocos