"Labaneh" cu za'atar

de Mihaela11_jo in Aperitive / Garnituri, 7 Ian 2012 | 5427 vizualizari

COMENTARII (19)

Cris2711 1

07.01.2012, 12:39

arata super ,servesc si eu

Lau 1

07.01.2012, 12:43

super arata

Ubulika 1

07.01.2012, 12:59

MotanLaOale 1

07.01.2012, 14:24

Mihaela11_jo 1

07.01.2012, 14:26

Criss
Sufletista
Ubulika
Motan

danakarin 1

07.01.2012, 17:45

extrem de interesant.

mirela0911 1

07.01.2012, 19:17

silvi0ara 1

07.01.2012, 19:46

Za’atar,un condiment tare aromat,nu am incercat inca cu iaurt,l-am folosit doar la carne.

diaconta 1

07.01.2012, 22:04

as fi curioasa cum e Za'atarul

Mihaela11_jo 1

07.01.2012, 22:31

Dana
Mirela
Silvioara
Dia za'atarul este putin iute si foarte aromat; era socotit si mancarea arabului sarac: lipie arabeasca inmuiata in ulei de masline si apoi in za'atar

MIUTA 1

08.01.2012, 18:18

Arata tare bine

aziz 1

12.01.2012, 09:58

Miha vreau sa trec pe blog ce ai scris despre zaatar la tipsuri se poate?

Mihaela11_jo 1

12.01.2012, 22:40

Aziz
E ok cu infromatia despre zatar; o poti folosii unde vrei

Mihaela11_jo 1

12.01.2012, 22:43

Miuta

mamaieelena 1

13.01.2012, 18:16

e foarte buna combinatia aceasta de condimente imi place mult am mancat si eu si stiu cum este

Mihaela11_jo 1

14.01.2012, 07:39

mamaieelena

aziz 1

17.01.2012, 17:21

pup vecinica draga

Mihaela11_jo 1

18.01.2012, 11:25

Azuz

Rahela Velicu 1

13.06.2021, 14:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]