Lamaita (sau Alba ca zapada)

de Criss in Prajituri, 8 Mai 2013 | 60880 vizualizari

COMENTARII (27)

MotanLaOale 1

08.05.2013, 08:51

Miha 1

08.05.2013, 09:16

buna prajitura ne-ai adus azi!

Lau 1

08.05.2013, 09:58

servesc si eu

adry88 1

08.05.2013, 10:08

imi place mult

marianascarlat 1

08.05.2013, 10:32

Si eu ma feresc de ea din cauza foilor. Dar imi place asa mult!

Bya Ralu 1

08.05.2013, 10:43

ce bine arata

Alina26 1

08.05.2013, 11:00

ce bine arataaa!!!!foarte buna!!!!

Rocsi 1

08.05.2013, 11:06

Imi place enorm aceasta prajitura. In copilarie ne era pregatita doar de sarbatori si consideram a fi o prajitua festiva

Merisor 1

08.05.2013, 11:16

Foarte buna!

Angelina_Elena 1

08.05.2013, 11:20

E foarte buna!

Alexandra Elena 1

08.05.2013, 11:49

foarte buna

Corinuta 1

08.05.2013, 11:57

Foarte frumoasa Lamita ta!

mamaieelena 1

08.05.2013, 12:20

MonaMimi 1

08.05.2013, 13:23

Criss 1

08.05.2013, 13:34

Multumesc dragele mele.

laura_n 1

08.05.2013, 13:38

poate sa ii spuna si Mastera si Baba Cloanta, prajitura asta este dementiala

Tuxedo 1

08.05.2013, 20:12

exact! as manca o tona

ianculubita 1

09.05.2013, 08:23

grozava!!

Dya Daniela Andrei 1

09.05.2013, 10:16

Criss 1

09.05.2013, 14:40

Multumesc pentru aprecieri.

GJ203702390 1

25.05.2013, 21:02

Krystyan Trendy 1

13.12.2013, 12:34

grozava

MIUTA 1

15.04.2014, 18:33

Arata foarte bine si tentant aceasta prajitura!Cris te rog frumos sa-mi spui ce marime are tava pe care ai copt foile?Multumesc

vasy16 1

22.02.2016, 10:20

ce bine arata.te intreb si eu ce marime avea tava pentru ca am de gand sa fac dar cum suntem doar doua persoane nu vreau nici sa iasa prea multe,nici prea putine.doar asa de pofta.

Criss 1

23.02.2016, 15:06

tava e 25/35, deci iese o cantitate mare de prajitura

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura "Alba ca zapada"