Lapte condensat

de MIUTA in Dulciuri, 20 Oct 2011 | 8827 vizualizari

COMENTARII (35)

MIUTA 1

21.10.2011, 12:18

Sidy multumesc frumos
Merita sa faci laptele condensat in casa e delicios si foarte rapid de facut.
Acum o sa incerc sa fac si dulce de leche,sper sa reusesc.

RuxyRux 1

21.10.2011, 17:31

Wow! Super idee

cocineraviajera 1

21.10.2011, 18:14

Cu cat mai aproape de natural, cu atat mai sanatos.

La Ancuta 1

21.10.2011, 18:21

E minunat . Am si eu in frigider un borcan si trebuie sa-l valorific

gaby_duceag 1

21.10.2011, 18:49

la mine asta n-apuca sa vada nicio prajitura ca-l mananc asa , simplu )))

MIUTA 1

21.10.2011, 22:28

Multumesc frumos tuturor

anomisana 1

14.01.2012, 20:22

Acum am găsit reţeta, dar cred că o să încerc în curînd, că eu nu am văzut în magazin şi mă bate gândul de-o cremă de tort, cu lapte condensat. Însă am două întrebări: ce cantitate iese din aceste ingrediente şi căt timp se poate păstra în frigider?

Criss 1

14.01.2012, 20:40

Foarte bun. Eu tocmai mi-am comandat de pe net.Am saincerc si varianta ta.

MIUTA 1

14.01.2012, 22:34

Anomisana nu stiu exact cat se pastreaza.Am citit undeva ca se poate pastra 10 zile.Eu l-am folosit la o prajitura si la o inghetata in maxim 5 zile.
Un borcan de 800 g.
Merita sa-l faci tu este mai sanatos(proaspat si fara conservanti)

MIUTA 1

14.01.2012, 22:35

Criss

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

ieri la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]