Lebar de casa

de MotanLaOale in Mezel de casa, 7 Ian 2014 | 21915 vizualizari

COMENTARII (31)

MotanLaOale 1

07.01.2014, 19:20

Cris2711 1

07.01.2014, 19:22

Ce ademenitor arata!

MotanLaOale 1

07.01.2014, 20:58

laura_n 1

09.01.2014, 09:28

vaai, Motanel! a iesit senzational! si mi-ai facut o pofta! bvoo pt toate cate ai facut

MotanLaOale 1

09.01.2014, 10:27

Multumesc

Arhivarul 1

23.11.2022, 08:37

La cantitatile de mai sus, in Covasna reteta mai presupune in plus urmatoarele
- 2 bobite de enibahar bine pisate
- 1 lingura miere / zahar (aceste ingrediente nu vor indulci produsul final)
- 2 mere ionatane sau golden descojite si tocate impreuna cu celelalte componente
Aroma finala este ceva de vis.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lebar de casa