Legume deshidratate in ulei de masline

de adnia in Conserve, 3 Ian 2013 | 4784 vizualizari

COMENTARII (12)

diaconta 1

03.01.2013, 09:56

Mie nu prea imi place uleiul de masline,dar arata tare bine legumele tale

adnia 1

03.01.2013, 10:00

multumesc

MotanLaOale 1

03.01.2013, 10:04

Zamfira 1

03.01.2013, 10:34

laura_n 1

03.01.2013, 11:36

super faine! bravooo!

adry88 1

03.01.2013, 14:14

Rocsi 1

03.01.2013, 19:21

Ce bine arata borcanele..

mamaieelena 1

04.01.2013, 14:25

Eu nu am inteles reteta si te rog s-ami explici ;cum se deshidrateaza singure in uleiul de maslina fara sa le pregatgesti inainte cu nimic?nu au nici o ordine ????

diaconta 1

04.01.2013, 14:46

Mamaie,cu siguranta mai intai le-a deshidratat(uscat) la soare ori in cuptor si apoi le-a pus in ulei.
Eu asa inteleg,dar o sa ne spuna Diana.

adnia 1

04.01.2013, 18:21

scuze, credeam ca e simpla reteta si de asta n-am explicat prea bine...intai am deshidratat legumele la deshidrator, apoi le-am asezat frumos in borcane stelirilizate in prealabil, apoi am turnat ulei de masline caldut (la 40 grade) si am inchis capacul etans. asta a fost tot!

Panacris 1

05.01.2013, 14:01

iry-gabriela 1

29.03.2015, 14:06

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana de legume