Macrou "marinat" in lapte

de vero_closca in Peste, 13 Apr 2010 | 8209 vizualizari

COMENTARII (8)

elory 1

13.04.2010, 16:13


MS PT IDEE

vero_closca 1

13.04.2010, 16:19

cu multa placere!

mihaelar63 1

13.04.2010, 16:27

si eu multumesc

madi_marin 1

13.04.2010, 17:20

interesanta idee....la peste nu m+as fi gandit sa il tin in lapte.....

Bucataras Medi 1

14.04.2010, 17:25

buna idee...................

Oana 1

14.04.2010, 21:15

Suuper

ionix 1

14.04.2010, 21:30

arata ca pestele afumat... ma atrage

susu 1

21.04.2010, 15:12

Interesant si arata bine. Am mai vazut treaba asta cu laptele si stiu ca ii da un gust deosebit. E bine de retinut.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

ieri la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]