Maioneza cu smantana si patrunjel

de Dya Daniela Andrei in Sosuri, 20 Mai 2011 | 32167 vizualizari

COMENTARII (16)

adry88 1

20.05.2011, 16:48

Dya Daniela Andrei 1

20.05.2011, 16:59

multumesc?!

RuxyRux 1

20.05.2011, 17:08

Arata senzational...eu o fac numai cu oua fierte...nu suport ideea de ou crud iar cu smantana nu am facut niciodata...mersi de idee scumpa mea!

Dya Daniela Andrei 1

20.05.2011, 17:19

Drag Fluturas ....

Lau 1

20.05.2011, 17:52

interesant

Dya Daniela Andrei 1

20.05.2011, 18:00

Lau

Corinuta 1

20.05.2011, 19:02

Dya Daniela Andrei 1

20.05.2011, 19:09

Rocsi 1

20.05.2011, 20:21

nu am facut niciodata

Dya Daniela Andrei 1

20.05.2011, 21:13

nici eu pana acum!

divainbucatarie 1

22.05.2011, 17:58

Bucataras Medi 1

23.05.2011, 21:14

interesanta reteta, imi place arata foarte bine..............

Dya Daniela Andrei 1

23.05.2011, 21:34

Multumesc draga mea!

deyutzky 1

08.06.2011, 08:59

Micutza Luana 1

18.04.2014, 12:27

super imi place

Tajin 1

09.10.2021, 19:50

Pentru maioneza de casă, amestecați mai întâi gălbenușurile, muștarul, sarea și piperul. Adăugați uleiul picătură cu picătură în timp ce bateți constant cu un tel pentru a crea emulsia.
Apoi adăugați încet restul de ulei, biciuind continuu. În cele din urmă, condimentați cu oțet sau lămâie.
În cazul că se taie, ia apă minerală gazoasă.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sos pentru oua rosii