Mancarea serpasilor

de Sabina in Mancaruri de post, 16 Mai 2009 | 27053 vizualizari

COMENTARII (12)

Bucataras 1

16.05.2009, 18:04

O sa-i recomand lui catalin

Sabina 1

16.05.2009, 18:10

de ce, catalin e serpas de romania???

Bucataras 1

16.05.2009, 18:23

La misto, el e fan friptura

Oana 1

16.05.2009, 20:59

He, he, chiar nu stiam ca asa se numeste, insa eu le facem la copii, pentru micul dejun!! hrisca inmuiata de seara, cu nuca, miere si lamaie
Si a papat si Cata

Oana 1

16.05.2009, 21:00

Bomba de vitamine, trebuie sa incercati, in cantitate mai mica, macar cateva lingurite pe zi!! Chiar o sa pun hrisca la inmuiat, ca de vreo luna n-am mai facut...Lui Vlad ii pun doar hrisca in laptele cu cereale de dimineata

ANCA 1

19.05.2009, 13:36

si eu ii dau lui Muffy cateva boabe de hrisca + nuca lasate in apa peste noapte dimineata, dar e tare nasoala hrisca la gust...

Sabina 1

19.05.2009, 21:39

anca, daca ii pui si miere si putina scortisoara ...eu zic ca ii schimbi gustul

Oana 1

21.05.2009, 00:06

Anca, pai pune-i miere si lamaie, sigur e bun asa

Bucataras Dragos 1

26.05.2009, 19:55

ceva nou!

adry88 1

20.05.2011, 12:28

gaby_gabytza 1

16.09.2011, 18:25

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]