Mincare de urzici

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 22 Mar 2010 | 13998 vizualizari

COMENTARII (18)

Teo 1

22.03.2010, 21:13

de cand s-a mutat Bunica in capitala pregateste urzicile in ''blender''!or fi mai bune?si daca tot ati adaugat putin usturoi ,asa cum imi plac si mie,mamaliga nu s-a copt?oricum e reteta ideala!

gaby_duceag 1

22.03.2010, 21:57

wow!ce pofta mi-ai facut!!!eu doar le oparesc,nu le fierb asa mult, isi pastreaza proprietatile,apoi le toc bine cu un cutit.in plus,fata de reteta aceasta,pun si hrean,ati incercat?

fluturas 1

22.03.2010, 22:05

Bunica,imi plac foarte mult urzicile cu mult usturoi si mamaliguta langa.
Vin la masa,cat fac eu pana la Bucuresti?

liana_geicu 1

22.03.2010, 23:02

Am gustat si eu saptaman trecuta urzici, foarte bune, weekend-ul viitor ma duc acasa si sper sa mai mananc!

nadina73 1

22.03.2010, 23:06

grozave si foarte sanatoase

Oana 1

22.03.2010, 23:25

Si eu am facut urzici, cu mamaliguta, delicioase! mie imi place sa pun leustean verde deasupra, dar nu am gasit la piata...eu le frec cu faina si malai, apoi le subtiez cu zeama in care au fiert. Si eu le oparesc si apoi le fierb o ora, pana este codita f. moale

theodora 1

23.03.2010, 14:22

vai... am luni de zile de cand poftesc la urzici, cred ca am sa o iau pe strazi ca nebuna dupa urzici da' nu sunt nicaieri ...le ador dar am si ffff multi ani sa nu mai mananc

Bunica 1

23.03.2010, 15:29

Fetelor si eu tot cu mamaliga le mananc, dar de data aceasta n-am avut timp sa fac mamaliga. Mi-era asa de pofta ca le-am mancat goale. Teo, le-am" blenduit", cum ar zice Miha, ca sa le fac mai repede. M-au furnicat mainile pana seara de la ele.

madi_marin 1

23.03.2010, 20:11

cu o pereche de manusi chirurgicale scapam de intepaturile urzicilor...

Oana 1

23.03.2010, 21:27

Mie mi le curata mama

Bunica 1

24.03.2010, 13:59

Daca esti fetita mamei...

Oana 1

24.03.2010, 16:37

Chiar azi mi-a spus ca mi-a mai curatat o tura de urzici

Bunica 1

27.03.2010, 17:24

Oana, fii atenta ca de luni nu se mai mananca urzici.

Oana 1

28.03.2010, 19:43

Buni, nu fac... dupa Paste...le bag in congelator...La multi ani

gaby_duceag 1

29.03.2010, 07:51

buniiiii,adica..de ce nu se papa urzici saptamana asta?habar nu aveam...

Bunica 1

31.03.2010, 21:09

S-a intrat in saptamana patimilor, cand Hrjstos a fost batut cu urzici.

RuxyRux 1

11.11.2010, 20:46

Vai cat imi plac, ce frumusete...si ce mult mai este pana la primavara!

Lau 1

27.03.2011, 17:18

bunnn

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci cu urzici la cuptor