Musaca cu carne tocata si castraveti murati

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 24 Oct 2014 | 3899 vizualizari

COMENTARII (15)

Panacris 1

24.10.2014, 08:11

Interesantă varianta ta! De probat!

dantes 1

24.10.2014, 08:12

Buna!

reisnaor_2006 1

24.10.2014, 08:15

multumesc

babi5 1

24.10.2014, 08:35

,

alilianaa 1

24.10.2014, 08:47

tare buna trebuie sa fie..

MotanLaOale 1

24.10.2014, 08:59

Gherca Daniela 1

24.10.2014, 09:13

mirela0911 1

24.10.2014, 10:19

Bună tare!

Sylvia 1

24.10.2014, 11:15

ebestiala combinatia de carne si castraveti murati, o ador

Sylvia 1

24.10.2014, 11:18

Ca sa iti dau un tips cu taiatul genului asta de mancare, cel mai bine se face a doua zi dupa ce o reincalzesti ( asta in cazul in care nu este facuta sa fie consumata imediat ) . In restaurant mereu procedam astfel cu tot ce inseamna gratin, musaka de genul asta si lasagna chiar , a doua zi dupa reincalzire se taie perfect si este delicioasa , cu aromele implinite . Stiam si eu secretul de la un bucatar cu experienta

reisnaor_2006 1

24.10.2014, 11:25

multumesc Sylvia,un sfat este bine venit,niciodata nu am rabdare indiferent ce fac.

Geanina87 1

24.10.2014, 13:46

deyutzky 1

24.10.2014, 17:59

cred ca e delicioasa

Rocsi 1

24.10.2014, 21:49

Alexandra Burz 1

01.11.2014, 20:42

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Risotto cremos cu piept de pui aromat