Muschiulet file - mezel

de ANCA in Mezel de casa, 23 Ian 2010 | 30486 vizualizari

COMENTARII (49)

Oana 1

23.01.2010, 20:57

Moama, Ancuto, ce suuper Abia astept sa vedem cum iese

Bunica 1

23.01.2010, 21:34

Anca, astazi am pus si eu la marinat , dupa aceeasi reteta, un piept de curcan, dar n-am facut fotografii pe secvente. La final sa vad ce iese.

ana 1

23.01.2010, 21:52

abia astept finalul

Teo 1

23.01.2010, 23:29

Cred ca va fi foooarte bun!

ramo_cata 1

23.01.2010, 23:52

si eu astept finalul si sper sa nu ma inund pana peste vreo 2 -3 zile si

Nicolae 1

24.01.2010, 06:36

bun..... bun.......

crisad 1

24.01.2010, 08:12

cred ca va fi o nebunieee

madi_marin 1

24.01.2010, 08:40

foarte interesant. asteptam rezultatul.....mmmm.....

Miha 1

24.01.2010, 11:32

Felicitari Anca! Si mie mi-a ramas gandul la pastrama Anisoarei.

ANCA 1

24.01.2010, 14:33

multam! parca de cate ori deschid frigiderul imi vine sa desfac pachetul sa vad cum arata

rivka 1

24.01.2010, 16:20

ce fain...cred ca iese super

Irina 1

24.01.2010, 17:37

Maaama, abia astept sa vad ce iese!

Sylvia 1

24.01.2010, 21:53

Excelenta idee astept si eu rezultatul !

ana 1

26.01.2010, 09:03

Anca ii gata?

ANCA 1

26.01.2010, 09:24

Ana, ar putea fi gata azi sau maine, sa vedem ce decidem, lasam o zi in plus la marinat sau bagam la cuptor..

mihaelar63 1

26.01.2010, 09:49

te urmaresc cu atentie , astept produsul finit . cred ca si la mine ii suna ceasul la reteta asta .

ana 1

26.01.2010, 09:51

Abia astept produsu finit.Am pus si eu un muschi la marinat ieri .

ANCA 1

26.01.2010, 14:43

noi am decis sa finalizam capodopera maine, ca 48 de ore vor fi diseara, plus inca 12 de la noi, o sa iasa marinata numa buna

ANCA 1

27.01.2010, 10:19

l-am bagat la cuptor si miroase a vin in casa, de-mi ploua-n gura!

ana 1

27.01.2010, 10:39

eu l-am scos ,l-am presat ,am gustat ,e f gustos ,foarte fraged ,dar nu aduce cu un mezel .Seamana cu o friptura pe care o pregatesc eu dupa o reteta a lui J.Oliver o s-o postez odata .

ANCA 1

27.01.2010, 10:47

Ana, dar nu l-ai lasat cam putin la marinat?parca ai grabit nitel procesul..sa stii ca si sotul meu zicea la fel, ca iese de fapt, un fel de friptura...una peste alta, noi mezel ii zicem, si-l vom face sandwich dimineata!..astept sa apara Oana, sa puna ea completarile la reteta ca nu ma mai lasa sa completez..

ana 1

27.01.2010, 10:51

L-am lasat 48 de ore .Merge ca sandwich .

Oana 1

27.01.2010, 11:57

Poate nu vii cu senvis la mine!

Oana 1

28.01.2010, 13:02

Ancuto, unde-i senvisul meu? ca nu mai pot de foame!!

ANCA 1

28.01.2010, 18:46

vineee

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ruladă din carne de porc