Naneh - Pasta de menta

de Mitinita in Conserve, 26 Oct 2011 | 7758 vizualizari

COMENTARII (16)

Rocsi 1

26.10.2011, 22:08

faina!!

RuxyRux 1

26.10.2011, 22:12

Excelenta Miti!!! Multumesc de idee...si eu am menta la ghiveci...

danakarin 1

26.10.2011, 22:14

acuma a 2 chestii de facut: menta in sare si lamii murate in sare. dupa aia pot sa ma lansez in bucataria orientala !!
super idee , deci asta pasta de menta.

diaconta 1

26.10.2011, 22:16

oare ce mai inventezi tu Miti?

Lau 1

26.10.2011, 22:19

interesanta

Mitinita 1

26.10.2011, 22:30

rocsi

Mitinita 1

26.10.2011, 22:37

ruxy,tocmai azi am vazut la tv ca se poate rupe menta si replanta,a mea e cam deasa si vreau sa incerc.

Mitinita 1

26.10.2011, 22:45

dana si pe cand le-ai facut mai descoperi cateva de facut

Mitinita 1

26.10.2011, 22:46

dia,ma fac inventatoru culinar dar sa stii ca mai fac si mancare nu numai din astea

Mitinita 1

26.10.2011, 22:47

lau

PapaBun 1

27.10.2011, 03:05

.
La cursul meu culinar am facut si noi pasta de menta dar eu nu sunt mare fan, tre sa fiu sincer. O prefer ca ceai sau in salate - zic de menta .

MotanLaOale 1

27.10.2011, 09:14

interesant

Mitinita 1

27.10.2011, 10:44

cristi,luna viitoare incep si eu un curs culinar, multi mi-au spus sa nu am mari asteptari. Mi-ar fi placut un curs in afara,dar o sa revin la articolele tale ca sa mai invat una alta

Mitinita 1

27.10.2011, 10:44

motanel

lia maria 1

27.10.2011, 11:01

eu sant fan menta asa ca trec la treaba imediat menta ma asteapta multumesc Adina

MIUTA 1

28.10.2011, 20:27

Si mie imi place interesanta idee

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de prune aperitiv umplute cu menta, usturoi si gogosar, marinate la rece