Negresa cu crema mascarpone

de Miha in Prajituri, 14 Ian 2014 | 6634 vizualizari

COMENTARII (21)

diaconta 1

14.01.2014, 21:29

Hiiiiiiiiii ne-ai cam pus gand rau,ma duc sa hartogaresc

diaconta 1

14.01.2014, 21:30

M-ai lovit de doua ori,odata cu negresa si apoi cu crema mascarpone

MotanLaOale 1

14.01.2014, 21:31

buna buna

Miha 1

14.01.2014, 21:34

Die, si-a treia oara cu trandafiru' ala din poza!

Miha 1

14.01.2014, 21:34

multumesc Vladimir!

diaconta 1

14.01.2014, 21:37

si cu ala,ca e culoarea mea preferata la trandafiri

deyutzky 1

14.01.2014, 21:37

si asta-mi place

Rocsi 1

14.01.2014, 21:53

Grozava prajiturica

kukibella 1

14.01.2014, 21:53

Constelatialeu 1

14.01.2014, 22:08

Ai spurcat si negresa la mascarpone?

Merisor 1

14.01.2014, 22:14

Ce buna, cu mascarpone!

Miha 1

14.01.2014, 22:31

multumesc

xana 1

14.01.2014, 23:34

Foarte buna!!!

Lia_ 1

15.01.2014, 05:05

ce-ti mai place ciocolataaaa!!! )

danakarin 1

15.01.2014, 07:22

arata minunat ! doresc si eu o bucatica...

Corinuta 1

15.01.2014, 09:12

Arata grozav, de gust nu ma indoiesc!

Miha 1

15.01.2014, 10:53

recunosc... imi place ciocolataaaa!

Multumesc!

laura_n 1

15.01.2014, 15:24

o splendoare! si prajitura si decorul

MIUTA 1

16.01.2014, 12:56

Suuuuuper

Teo 1

16.01.2014, 21:44

Frumos,e ''de coperta''!

Miha 1

16.01.2014, 22:55

multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura ciocolatoasa (No. 400)