Paella de Bogavante

de vik in Fructe de mare, 30 Iun 2010 | 9398 vizualizari

COMENTARII (9)

ana 1

30.06.2010, 16:02

Am auzit ca este foarte buna paella asta ,dar una cu carnita de pui nu ar merge?

vero_closca 1

30.06.2010, 16:16

mihaelar63 1

30.06.2010, 16:17

5 furculite uriase , ce deliciu , bine ca am trecut de varsta cand pot pati ceva din cauza poftelor

Laly 1

30.06.2010, 16:40

Ana asa zic si eu,cu carnita de pui.Oricum lasam furculitele

eclerash 1

30.06.2010, 16:43

fructele astea de mare nu prea ma atrag nici pe mine...adica asa arata bine ceea ce ai facut tu acolo,dar atat....oricum felicitari!

lia maria 1

30.06.2010, 16:51

ce minunatie

Ina 1

30.06.2010, 17:20

ba eu m-as risca sa pap ce-i acolo Degeaba nu primesc?

biancas76 1

30.06.2010, 19:35

Am mancat paeela in Spania si e foarte buna. Nu arata ca asta In genul asta.
Am manncat si fideua

vik 1

01.07.2010, 09:36

Am sa va las reteta si uneia cu pui si costita de porc+carne de iepure.
Insa...deocamdata nu am poze cu Paella Valenciana.
Paella nu arata la fel... functie de ingrediente si de timpul /rabdarea celui care o pregateste.
Oricum, important e ca e buna, nu neaparat cum arata.
Nici eu nu mananc fructe de mare.
Deloc, niciodata, de nici un fel.
Insa, mananc orezul din paella, chiar daca are fructe de mare.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Astice american ( homar ) cu sos de soia si lamaie