Paine de casa

de anisoara in Piine, 28 Feb 2010 | 47850 vizualizari

COMENTARII (6)

Bucataras Medi 1

03.03.2010, 08:04

buna ideea cu aceasta forma................bina arata

anisoara 1

03.03.2010, 13:49

Sunt de acord, si nu trebuie unsa. Si timpul de coacere este mai mic. Si nu se lipeste nimic in ele,si le speli foarte usor. De la inceput trebuie putina deprindere cu ele peurma este o placere sa coci in ele. Numai daca nu sunt forme cumparate de prin China.

Bucataras Medi 1

02.04.2010, 23:34

PASTE FERICIT!

gaby_duceag 1

06.04.2010, 10:01

Anisoara,imi lipsesti pe site.Hristos a inviat!sper ca esti bine

bita 1

06.04.2010, 10:12

foarte bine arata

DanMonica 1

15.03.2012, 12:50

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

ieri la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]