Paine sarbeasca

de nadina73 in Piine, 3 Noi 2010 | 13737 vizualizari

COMENTARII (40)

nadina73 1

03.11.2010, 01:47

vaiiiiiiiiiiiiii pana reusesc sa postez o retetamai bine cocoresc doua prajituridezastru ce incet mege netu

nadina73 1

03.11.2010, 01:47

la masa ,langa ceapa umpluta trebuie si painica ,calda buna si gustoasa

Adinacarla 1

03.11.2010, 09:42

ce paine frumoasa aici e numai buna si la micul dejun

lia maria 1

03.11.2010, 09:54

acum chiar m-ai convinstrebue sa fac si euarata grozav

giuliana 1

03.11.2010, 10:29

vai de mine ce paine ca imi vine sa mananc in continuu bravo nadina 5 fur

Sylvia 1

03.11.2010, 11:26

Excelent arata

La Ancuta 1

03.11.2010, 11:49

ce frumoasa e

Dana Cristea - pusikmea 1

03.11.2010, 11:57

vanilla 1

03.11.2010, 12:22

fff bine arata!

silvi0ara 1

03.11.2010, 12:23

Ce painica buna si frumoasa.

Julie 1

03.11.2010, 12:27

Daca e si calda, vreau si eu un coltz te rog!

lacrimioara 1

03.11.2010, 16:58

arata super

ionix 1

03.11.2010, 16:59

am ratat-o pe asta la favorite

Bucataras Medi 1

03.11.2010, 21:32

lesin de pofta ......ce frumos ai imbarligat-o acolo si ce rumena este .....................bai Nadina tu ma inebunesti cu toate bunaciunile tale................

aziz 1

04.11.2010, 08:28

vaiii ce delicios arataaaaa stii o sa o fac cit de curind.... mama si ce pufoasa....mmmmm

adriana_bobu 1

04.11.2010, 08:54

arata foarte bine.....e ingenioasa.....

ela 1

04.11.2010, 17:19

super arata

nadina73 1

04.11.2010, 17:49

adinacarla

nadina73 1

04.11.2010, 17:50

lia incearc-o

nadina73 1

04.11.2010, 17:50

giuliana

nadina73 1

04.11.2010, 17:50

sylvia

nadina73 1

04.11.2010, 17:51

anca

nadina73 1

04.11.2010, 17:51

danutaunde tot dispari fata?draga

nadina73 1

04.11.2010, 17:51

vanilla

nadina73 1

04.11.2010, 17:52

silvioara

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine bruna