Panettone

de susu in Prajituri, 28 Mai 2010 | 9278 vizualizari

COMENTARII (13)

gaby_duceag 1

28.05.2010, 08:04

Ina 1

28.05.2010, 08:08

super!

ana 1

28.05.2010, 08:59

Felicitari!

lia maria 1

28.05.2010, 09:10

ce bine-i sade cu fonta

Sylvia 1

28.05.2010, 10:31

Susu bestial ti-a iesit si vad ca prepararea e ok eu am facut intr-un an cu nu stiu cate etape de framantat si lasat si tot nu a ieist ca cel cumparat si nici n-am mai facut poate testez reteta ta

Rocsi 1

28.05.2010, 11:23

iti iesi minunat

epurasha2bb 1

28.05.2010, 14:07

foarte frumos si pufos ! bravo susu si poza e superba, te cheama!

dicarmencitta1957 1

28.05.2010, 15:26

Bun rau de tot,dupa cum arata cred ca a fost un deliciu.

susu 1

28.05.2010, 15:48

Ai dreptate sylvia dar cine sta sa framante atata? Oricum specific ca mie personal mi-a placut mai mult decat cel traditional cu nuca si cacaoa, mirosea in toata casa numai a fructe si cozonacul taiat la fel ,nu mai zic de aroma, cu atatea nebunii in el: scortisoara, cuisoare, esente si fructe uscate. Deja am facut reteta a doua oara iar aluatul a iesit foarte pufos ca cel de panettone.
Dospirea trebuie sa se faca natural acesta fiind motivul pentru care se pastreaza mult timp fraged.(minim 12 ore). Adica framantat, lasat in cuptorul inchis pana a doua zi cand iar o luam cu framantatul.La aceasta reteta se foloseste faina manitoba cu continut mare de gluten care din cate stiu eu nu prea se gaseste pe la noi.

nadina73 1

30.05.2010, 18:01

am trecut-o la favo arat foarte bine 5 furcu

alinutzika 1

01.08.2011, 23:44

buuuun

gio 1

06.05.2013, 22:22

monik80 1

21.03.2015, 07:40

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu cirese