Pariziene cu crema patisera

de diana_k in Prajituri, 2 Mar 2012 | 58068 vizualizari

COMENTARII (41)

botcrina 1

04.03.2012, 09:35

delicioase

Crista_Luca 1

04.03.2012, 10:05

cat sunt de buneeee

deyutzky 1

04.03.2012, 11:16

delicioase

giorgi 1

04.03.2012, 22:31

Excelente!Le-am facut si eu cu crema de vanilie ,mere si bucatele multicolore de rahat.
http://giorgig.blogspot.com/

VERONICA2607 1

09.03.2012, 18:44

super

adry88 1

06.01.2013, 13:15

frumoase

marianascarlat 1

31.03.2013, 19:32

Eu de obicei le umplu cu gem, dar imi place ideea asta si am sa o folosesc si eu!

COSTEO 1

14.04.2013, 16:27

BEST

Valclaudia 1

19.08.2013, 22:36

Panacris 1

15.10.2013, 08:42

Krystyan Trendy 1

27.11.2013, 16:06

delicioase

melisamanciu 1

02.12.2013, 14:51

PTR A TRECE PESTE ASAMBLAREA ALUATULUI SE POATE FOLOSI LA FEL FOIETAS SI SUNT LA FEL DE GUSTOASE

ryta 1

11.01.2014, 14:31

Alexandra Burz 1

11.01.2014, 15:17

Ligia Bxl 1

13.01.2014, 00:30

minunateee

babi5 1

18.12.2014, 06:05

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu miere si gem