Parjoale de legume si branza

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 29 Sep 2016 | 13531 vizualizari

COMENTARII (38)

RuxyRux 1

30.09.2016, 23:41

Gurita multumesc frumoaso

Catalina L 1

01.10.2016, 19:07

chiar bune tare

Rahela Velicu 1

03.10.2016, 15:31

RuxyRux 1

03.10.2016, 20:59

Multumesc Cata!

RuxyRux 1

03.10.2016, 20:59

Multumesc Noi

diaconta 1

03.10.2016, 21:12

Chiar te lingi pe degete

RuxyRux 1

04.10.2016, 00:16

Multumesc Diuta scumpa!

SilvanaArdelean 1

04.10.2016, 16:14

Buna,

Ce fel de branza trebuie sa folosesc?

RuxyRux 1

04.10.2016, 17:48

Buna Silvana, eu am folosit telemea cremoasa la cutie President, dar desigur poti folosi orice fel de branza iti place!

dantes 1

09.10.2016, 07:34

Bune!

Rahela Velicu 1

09.10.2016, 20:53

RuxyRux 1

21.10.2016, 22:48

Multumesc!

Ancutsa 1

18.01.2018, 12:54

Foarte bune!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

pe 22.07 la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele de dovlecei cu parmezan si susan