Parjolute de primavara

de Oana in Porc, 30 Apr 2010 | 9719 vizualizari

COMENTARII (11)

Rocsi 1

30.04.2010, 22:20

iamiii...ce minunate

Miha 1

30.04.2010, 22:44

ramo_cata 1

01.05.2010, 00:29

Sylvia 1

01.05.2010, 00:30

Ce bune trebuie sa fie cu usturoi verde !!!!

Bucataras Medi 1

01.05.2010, 07:50

cu ceapa si usturoi verde ............un deliciu...................

madi_marin 1

01.05.2010, 08:13

imi plac chiftelutele de nu mai pot....si cu ceapa si usturoi verde cred ca sunt exceptionale.....

Oana 1

01.05.2010, 09:37

Ma bucur ca suntem pe aceeasi lungime de unda, sa zic asa Si eu ador ceapa si usturoiul verde Initial ma gandeam sa le fac in cuptor, dar cum tot mai bune sunt prajite

gaby_duceag 1

01.05.2010, 10:17

am facut si eu acum compozitia. le prajesc cand papam.eu mai pun compozitia intr-o tava de cuptor,adaugand o ceasca de apa ,insa...tot prajite-s mai bune

Oana 1

01.05.2010, 16:03

Da, Gaby stiu Eu le puneam pe hartie de copt, fara apa, doar putin unt printre ele Sa aveti pofta

mihaelar63 1

01.05.2010, 23:55

ce bune si eu doresc

mena29 1

11.06.2010, 15:43

O ce bune trebuie sa fie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]