Parmentier de rata

de Catalina L in Rata, 26 Sep 2015 | 6018 vizualizari

COMENTARII (11)

CameliaR 1

26.09.2015, 22:02

Arata delicios

MotanLaOale 1

26.09.2015, 22:05

Ina 1

26.09.2015, 22:05

waw, ce introduceri faci!
Cred ca n-am mancat rata de 15 ani

diaconta 1

26.09.2015, 22:07

Ce bun

Catalina L 1

26.09.2015, 22:25

multumesc la toti

mihaelar63 1

26.09.2015, 23:00

Documentata si interesanta prezentare . I-am facut instructajul si sotului care cu siguranta ar fi fericit daca ar servi din preparatul tau

simona72 1

27.09.2015, 09:14

Imi place maxim carnea de rata! Cu grasimea e mai greu de procurat, la noi, pt a face confit.

Gherca Daniela 1

27.09.2015, 09:57

-Licurici- 1

27.09.2015, 10:13

mirela0911 1

27.09.2015, 14:21

Gicuta 1

28.09.2015, 13:50

Ce mancare buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de rata caramelizat la cuptor