Pasta de ardei capia

de camelia75 in Conserve, 15 Sep 2013 | 56976 vizualizari

COMENTARII (14)

Panacris 1

15.09.2013, 17:31

COSTEO 1

15.09.2013, 17:53

Valclaudia 1

15.09.2013, 18:18

excelenta pasta de ardei!

Rocsi 1

15.09.2013, 19:20

Ce faina si ce culoare. Vreau si eu sa fac saptamana asta dar amestecata cu gogosari

MotanLaOale 1

15.09.2013, 19:26

Corinuta 1

15.09.2013, 19:46

Foarte faina este!

Constelatialeu 1

15.09.2013, 19:47

De luat in seama reteta ta !

simona72 1

15.09.2013, 20:07

ella 87 1

15.09.2013, 20:18

neaparat sare pt muraturi???

diaconta 1

16.09.2013, 10:40

Grozav arata

_Alina_ 1

16.09.2013, 13:39

T I M E A 1

16.09.2013, 21:08

super

Sunday 1

30.08.2014, 16:02

'Pentru a nu se altera pasta de ardei dupa deschidera recipientului,poti adauga ulei peste contzinut pana e acoperit complect si nu patrunde aerul,astfel se poate pastra un timp mai indelungat'
Buna retzeta si ushoara
'Se poate aplica si la pasta de roshii sau legume'

oana_d 1

31.08.2023, 08:00

Dupa ce dai la blender lasa la scurs intr-o strecuratoare macar jumatate de ora si nu mai ai de fiert ore intregi. Zeama o pui la congelator in pungi pt cuburi de gheatza si o folosesti la mancare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de ardei cu rosii