Pasta de ardei capia

de camelia75 in Conserve, 15 Sep 2013 | 58806 vizualizari

COMENTARII (14)

Panacris 1

15.09.2013, 17:31

COSTEO 1

15.09.2013, 17:53

Valclaudia 1

15.09.2013, 18:18

excelenta pasta de ardei!

Rocsi 1

15.09.2013, 19:20

Ce faina si ce culoare. Vreau si eu sa fac saptamana asta dar amestecata cu gogosari

MotanLaOale 1

15.09.2013, 19:26

Corinuta 1

15.09.2013, 19:46

Foarte faina este!

Constelatialeu 1

15.09.2013, 19:47

De luat in seama reteta ta !

simona72 1

15.09.2013, 20:07

ella 87 1

15.09.2013, 20:18

neaparat sare pt muraturi???

diaconta 1

16.09.2013, 10:40

Grozav arata

_Alina_ 1

16.09.2013, 13:39

T I M E A 1

16.09.2013, 21:08

super

Sunday 1

30.08.2014, 16:02

'Pentru a nu se altera pasta de ardei dupa deschidera recipientului,poti adauga ulei peste contzinut pana e acoperit complect si nu patrunde aerul,astfel se poate pastra un timp mai indelungat'
Buna retzeta si ushoara
'Se poate aplica si la pasta de roshii sau legume'

oana_d 1

31.08.2023, 08:00

Dupa ce dai la blender lasa la scurs intr-o strecuratoare macar jumatate de ora si nu mai ai de fiert ore intregi. Zeama o pui la congelator in pungi pt cuburi de gheatza si o folosesti la mancare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]