Paste Carbonara

de Panacris in Fusilli, 6 Dec 2012 | 7594 vizualizari

COMENTARII (33)

Panacris 1

07.12.2012, 10:23

Laura si mie im plac pastele am tot mancat paste Carbonara, dar nu am stiut ca in compozitia sosului trebuie puse si oua Acu' am aflat de ce gustul celor savurate, la restaurant, era diferit de cum le gateam eu acasa Mereu mai invat cate ceva nou

Panacris 1

07.12.2012, 10:24

Dia Ptr tine prepar o noua portie, dupa ce trece postul

MonaMimi 1

07.12.2012, 11:25

Sim0na 1

07.12.2012, 14:40

Delicioase!!

tavi777 1

20.12.2012, 13:43

ai distrus pastele carbonarra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..astea numai carbonarra nu sunt...in carbonarra se pune putin unt grasime95% apoi feliile de bacon( nu 3 feluri de carnuri..mai ales salam!!!)dupa ce baconul e aproape rumenit se pune un amestec facut din ou si smantana se mai alsa 30 secunde se toarna pastele peste aceasta combinatie si se amesteca un pic apoi se stinge focul..atentie focul trebuie sa fie mic...se scot fierbinti pe farfurie si se rade parmezan

diaconta 1

20.12.2012, 13:51

Aoleuuuuuuuuuuu ma duc sa-mi ascund mancarea,ca vine Tavi si la mine )))))))))))

adasev12 1

20.12.2012, 13:58

Tavi, are drepate...asa se fac pastele carbonara in italia....dar hai sa fim indulgenti, aici, la noi, le mai adaptam...is bune si a sa

Panacris 1

20.12.2012, 14:14

Tavi , pai tocmai inseamna ca am reinventat carbonara . Inca nu am ajuns in Italia, sa le incerc pe cele originale Accept criticile! Si astept sa postezi reteta originala de carbonarra

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu pui, legume si branza de burduf, in lapte